Yazar 15:14 Kurumsal

Hakkımızda

biletara.com, 2018 yılında internet üzerinden şehirlerarası yolculuk alanında sektörün en seçkin firmalarıyla hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı ücretlerle hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.”

Biletara ne yapıyor ?

biletara.com, otobüs, uçak, tren veya feribot bileti alırken yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz tüm zorlukları ortadan kaldırmakta ve tüm işlemlerinizi kısa sürede yapabilmenizi sağlamaktadır. Yurt içi yolculuklarda sektöründe lider yüzlerce firma arasında saat, güzergâh ve fiyat karşılaştırması yaparak sizler için en uygun, en iyi bilete ulaşabilirsiniz.

İster web sitemizden, ister mobil uygulamamız üzerinde yapacağınız tüm iptal ve değişikliklerde sefer saatine 24 saat kalana dek %100 para iadesi yaparak oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmeyi hedeflemekteyiz.

biletara.com olarak kullanıcılarımızın daha iyi bir deneyim yaşamasını amaçlamakta, teknolojik gelişmeleri titizlikle takip etmekte ve gün geçtikçe deneyimli ekibimizi büyütmeye devam etmekteyiz.

Neden Biletara.com ?

  • En kısa sürede, çok uygun fiyatlarla otobüs bileti sağlamaktadır
  • Size en uygun seferi bularak bütcenize en uygun bilete ulaşmanızı sağlar
  • biletara.com’da tüm işlemler HTTPS protokolü, SSL güvenlik sertifikaları, 3D kredi kartı doğrulamas sistemleriyle sağlanmaktadır.
  • Satın almış olduğunuz biletinizde meydana gelebilecek olası sorunları en kolay şekilde atlatabilmeniz ve sizi korumak adına uygun fiyatlarla seyahat sigortası hizmeti sunar.

Visited 21 times, 1 visit(s) today

Last modified: 9 Aralık 2020

Close