Yazar 16:16 Yurt İçi Gezi Rehberi

Abant Gezilecek Yerler | En İyi 5 Öneri

Abant Gezilecek Yerler | En İyi 5 Öneri

Abant Gezilecek Yerler. En İyi 5 Öneriyi sizin için hazırladık. Hazırsanız Başlıyoruz !

Neden mi Abant? Çünkü Abant, keyifli bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacak tabiat harikası bir bölge. Çünkü sarı ve yeşilin her türlü tonuyla karşılaşabileceğiniz güzel ve sakin doğasıyla Abant sizi adeta büyüleyecek.

Her mevsim ziyaret için ideal bir bölge olan Abant, özellikle sonbahar ve ilkbahar da görülmeye değer manzaralar sunar. Ve kış tatili için de harika bir alternatif.

Abant, Bolu’nun 35 km güney batısında ve deniz seviyesinden 1350 metre yüksekliktedir. Bölgede her bütçeye uygun butik oteller ve konaklama alanları bulunmaktadır.

www.biletara.com

Bolu – Abant Gezilecek Yerler

1. Abant Gölü

En başta söz ettiğimiz gibi sarı ve yeşilin her türlü tonuyla karşılaşabileceğiniz güzel ve sakin doğasıyla Abant Gölü sizi adeta büyüleyecek.

2. Ömerci Yaylası

Ömerci Yaylasına doğanın yeni canlandığı dönemde gitmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Çünkü tüm renklerin eşsiz uyumunu seyredip, yürüyüşler yapıp, kartpostallık fotoğraflar çekip ve en sonunda harika bir piknik ile günü bitirebilirsiniz.

3. Sinekli Yaylası

Kamp yapmayı sevenler ve tam bir doğa aşıkları. Bu öneri sizin için gelsin. Çünkü yaylada bulunan ihtişamlı ağaçların arasında kamp yapmak bir harika! Aynı zamanda yaz dönemlerinde bu yaylada festivaller ve şenliklerde düzenlerler. Değerlendirmeye değer.

4. Güzeldere Şelalesi

Listeler güncellensin! Güzeldere Şelalesi listede ilk sıralara çekilsin. Çünkü 120 metre yükseklikten dökülen şelale size çok eşsiz bir manzara sunacak. Sizi uyaralım şelaleye ulaşmanız için 350 tane basamağı aşmanız gerekiyor. Ama bu güzel manzarayı gördükten sonra bacaklarınızın ağrısını unutacağınıza eminiz. Güzel bir yürüyüş ve lezzetli bir piknikle çok güzel vakit geçireceksiniz.

5. Yedigöller Milli Parkı

Doğayı seven ruhlar için görülecek için en ideal yerlerden bir tanesi ! Şehrin ve işin getirdiği stresli günlerden bir kaç gün kendinize ayırarak huzuru bu yeşilin içinde bulabilirsiniz. Üstelik harika bir haberimiz var ! Yedigöller Milli parkında konaklayabileceğiniz harika bungalov evler var.

Bizden söylemesi tatil planlarınızın yada bir kaç günlük kaçamaklarınızın arasına Bolu – Abant seyahatini muhakkak ekleyin.

Eğer Abant’ a ziyaret planınız kesinleştiyse en erken tarih için Bolu otobüs bileti nizi hemen alın!  En yakın seferler, sefer saatleri ve otobüs firmaları için tek adresiniz biletara.com . 

Aradığın bilet, biletara.com’da ! Türkiye’nin Online Otobüs Bileti Platformu.

200+ otobüs firmasını tek bir platformda sizin için topladık. En uygun ve en ucuz otobüs bileti için web sitemizi ziyaret et, sana en uygun otobüs biletini alarak hemen seyahate başla.

Haydi Ama Daha Neyi Bekliyorsun Hemen Yola Çık !

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Last modified: 16 Şubat 2021

Close