Yazar 12:59 Seyahat

Plaka Kodları. İl Plaka Kodları. Nerenin Plakası?

plaka kodları

İl plaka kodları zaman zaman hepimizin merak ettiği konu olmuştur. Bulunduğumuz şehrin plaka kodu, tatilde gittiğimiz şehrin plaka kodu veya yolda yanımızdan geçen aracın plaka kodu. Peki en çok hangi plaka kodları araştırılıyor biliyor musunuz? İşte En çok araştırılan plaka kodları…

En çok araştırılan plaka kodları ilk 10 şöyle; 66, 81, 31, 32, 59, 50, 41, 22, 33, 36

Plaka kodları nelerdir? hangi il hangi plaka kodları, hangi numarayı almış. Sizin için il il plaka kodları listesi hazırladık.

01 Nerenin Plakası?

01 plaka Adana şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Adana alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 01 numarasını almıştır. Adana hakkında hem Adana Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Adana otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

02 Nerenin Plakası?

02 plaka Adıyaman şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Adıyaman alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 02 numarasını almıştır. Adıyaman hakkında hem Adıyaman Şehir Rehberi için yazımızı okuyup, hem de Adıyaman otobüs bileti tıklayabilirsiniz.

03 Nerenin Plakası?

03 plaka Afyon şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Afyon alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 03 numarasını almıştır. Afyon hakkında hem Afyon Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Afyon otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

04 Nerenin Plakası?

04 plaka Ağrı şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Ağrı alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 04 numarasını almıştır. Ağrı hakkında hem Ağrı Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Ağrı otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

05 Nerenin Plakası?

05 plaka Amasya şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Amasya alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 05 numarasını almıştır. Amasya hakkında hem Amasya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Amasya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

06 Nerenin Plakası?

06 plaka Ankara şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Ankara alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 06 numarasını almıştır. Ankara hakkında hem Ankara Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Ankara otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

07 Nerenin Plakası?

07 plaka Antalya şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Antalya alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 07 numarasını almıştır. Antalya hakkında hem Antalya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Antalya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

08 Nerenin Plakası?

08 plaka Artvin şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Artvin alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 08 numarasını almıştır. Artvin hakkında hem Artvin Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Artvin otobüs bileti tıklayabilirsiniz.

09 Nerenin Plakası?

09 plaka Aydın şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Aydın alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 09 numarasını almıştır. Aydın hakkında hem Aydın Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Aydın otobüs bileti tıklayabilirsiniz.

10 Nerenin Plakası?

10 plaka Balıkesir şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Balıkesir alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 10 numarasını almıştır. Balıkesir hakkında hem Balıkesir Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Balıkesir otobüs bileti tıklayabilirsiniz.

11 Nerenin Plakası?

11 plaka Bilecik şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bilecik alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 11 numarasını almıştır. Bilecik hakkında hem Bilecik Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bilecik otobüs bileti tıklayabilirsiniz.

12 Nerenin Plakası?

12 plaka Bingöl şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bingöl alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 12 numarasını almıştır. Bingöl hakkında hem Bingöl Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bingöl otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

13 Nerenin Plakası?

13 plaka Bitlis şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bitlis alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 13 numarasını almıştır. Bitlis hakkında hem Bitlis Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bitlis otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

14 Nerenin Plakası?

14 plaka Bolu şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bolu alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 14 numarasını almıştır. Bolu hakkında hem Bolu Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bolu otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

15 Nerenin Plakası?

15 plaka Burdur şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Burdur alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 15 numarasını almıştır. Burdur hakkında hem Burdur Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Burdur otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

16 Nerenin Plakası?

16 plaka Bursa şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bursa alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 16 numarasını almıştır. Bursa hakkında hem Bursa Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bursa otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

17 Nerenin Plakası?

17 plaka Çanakkale şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Çanakkale alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 17 numarasını almıştır. Çanakkale hakkında hem Çanakkale Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Çanakkale otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

18 Nerenin Plakası?

18 plaka Çankırı şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Çankırı alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 18 numarasını almıştır. Çankırı hakkında hem Çankırı Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Çankırı otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

19 Nerenin Plakası?

19 plaka Çorum şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Çorum alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 19 numarasını almıştır. Çorum hakkında hem Çorum Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Çorum otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

20 Nerenin Plakası?

20 plaka Denizli şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Denizli alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 20 numarasını almıştır. Denizli hakkında hem Denizli Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Denizli otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

21 Nerenin Plakası?

21 plaka Diyarbakır şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Diyarbakır alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 21 numarasını almıştır. Diyarbakır hakkında hem Diyarbakır Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Diyarbakır otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

22 Nerenin Plakası?

22 plaka Edirne şehrinin plakasıdır. Trakya Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Edirne alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 22 numarasını almıştır. Edirne hakkında hem Edirne Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Edirne otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

23 Nerenin Plakası?

23 plaka Elazığ şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Elazığ alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 23 numarasını almıştır. Elazığ hakkında hem Elazığ Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Elazığ otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

24 Nerenin Plakası?

24 plaka Erzincan şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Erzincan alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 24 numarasını almıştır. Erzincan hakkında hem Erzincan Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Erzincan otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

25 Nerenin Plakası?

25 plaka Erzurum şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Erzurum alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 25 numarasını almıştır. Erzurum hakkında hem Erzurum Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Erzurum otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

26 Nerenin Plakası?

26 plaka Eskişehir şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Eskişehir alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 26 numarasını almıştır. Eskişehir hakkında hem Eskişehir Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Eskişehir otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

27 Nerenin Plakası?

27 plaka Gaziantep şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Gaziantep alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 27 numarasını almıştır. Gaziantep hakkında hem Gaziantep Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Gaziantep otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

28 Nerenin Plakası?

28 plaka Giresun şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Giresun alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 28 numarasını almıştır. Giresun hakkında hem Giresun Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Giresun otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

29 Nerenin Plakası?

29 plaka Gümüşhane şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Gümüşhane alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 29 numarasını almıştır. Gümüşhane hakkında hem Gümüşhane Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Gümüşhane otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

30 Nerenin Plakası?

30 plaka Hakkari şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Hakkari alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 30 numarasını almıştır. Hakkari hakkında hem Hakkari Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Hakkari otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

31 Nerenin Plakası?

31 plaka Hatay şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Hatay alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 31 numarasını almıştır. Hatay hakkında hem Hatay Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Hatay otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

32 Nerenin Plakası?

32 plaka Isparta şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Isparta alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 21 numarasını almıştır. Hatay hakkında hem Isparta Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Hatay otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

33 Nerenin Plakası?

33 plaka Mersin(İçel) şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Mersin alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 33 numarasını almıştır. Mersin hakkında hem Mersin Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Mersin otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

34 Nerenin Plakası?

34 plaka İstanbul şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan İstanbul alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 34 numarasını almıştır. İstanbul hakkında hem İstanbul Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de İstanbul otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

35 Nerenin Plakası?

35 plaka İzmir şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan İzmir alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 35 numarasını almıştır. İzmir hakkında hem İzmir Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de İzmir otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

36 Nerenin Plakası?

36 plaka Kars şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kars alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 36 numarasını almıştır. Kars hakkında hem Kars Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kars otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

37 Nerenin Plakası?

37 plaka Kastamonu şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kastamonu alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 37 numarasını almıştır. Kastamonu hakkında hem Kastamonu Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kastamonu otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

38 Nerenin Plakası?

38 plaka Kayseri şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kayseri alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 38 numarasını almıştır. Kayseri hakkında hem Kayseri Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kayseri otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

39 Nerenin Plakası?

39 plaka Kırklareli şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kırklareli alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 39 numarasını almıştır. Kırklareli hakkında hem Kırklareli Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kırklareli otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

40 Nerenin Plakası?

40 plaka Kırşehir şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kırşehir alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 40 numarasını almıştır. Kırşehir hakkında hem Kırşehir Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kırşehir otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

41 Nerenin Plakası?

41 plaka Kocaeli şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kocaeli alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 41 numarasını almıştır. Kocaeli hakkında hem Kocaeli Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kocaeli otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

42 Nerenin Plakası?

42 plaka Konya şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Konya alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 42 numarasını almıştır. Konya hakkında hem Konya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Konya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

43 Nerenin Plakası?

43 plaka Kütahya şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kütahya alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 43 numarasını almıştır. Kütahya hakkında hem Kütahya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kütahya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

44 Nerenin Plakası?

44 plaka Malatya şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Malatya alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 44 numarasını almıştır. Malatya hakkında hem Malatya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Malatya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

45 Nerenin Plakası?

45 plaka Manisa şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Manisa alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 45 numarasını almıştır. Manisa hakkında hem Manisa Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Manisa otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

46 Nerenin Plakası?

46 plaka Kahramanmaraş şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kahramanmaraş alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 46 numarasını almıştır. Kahramanmaraş hakkında hem Kahramanmaraş Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kahramanmaraş otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

47 Nerenin Plakası?

47 plaka Mardin şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Mardin alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 47 numarasını almıştır. Mardin hakkında hem Mardin Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Mardin otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

48 Nerenin Plakası?

48 plaka Muğla şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Muğla alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 48 numarasını almıştır. Muğla hakkında hem Muğla Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Muğla otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

49 Nerenin Plakası?

49 plaka Muş şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Muş alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 49 numarasını almıştır. Muş hakkında hem Muş Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Muş otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

50 Nerenin Plakası?

50 plaka Nevşehir şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Nevşehir alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 50 numarasını almıştır. Nevşehir hakkında hem Nevşehir Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Nevşehir otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

51 Nerenin Plakası?

51 plaka Niğde şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Niğde alfabetik sıralama sonucu il plaka kodlarından 51 numarasını almıştır. Niğde hakkında hem Niğde Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Niğde otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

52 Nerenin Plakası?

52 plaka Ordu şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Ordu alfabetik sıralama sonucu 52 plaka kodunu almıştır. Ordu hakkında hem Ordu Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Ordu otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

53 Nerenin Plakası?

53 plaka Rize şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Rize alfabetik sıralama sonucu 53 plaka kodunu almıştır. Rize hakkında hem Rize Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Rize otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

54 Nerenin Plakası?

54 plaka Sakarya şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Sakarya alfabetik sıralama sonucu 54 plaka kodunu almıştır. Sakarya hakkında hem Sakarya Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Sakarya otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

55 Nerenin Plakası?

55 plaka Samsun şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Samsun alfabetik sıralama sonucu 55 plaka kodunu almıştır. Samsun hakkında hem Samsun Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Samsun otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

56 Nerenin Plakası?

56 plaka Siirt şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Siirt alfabetik sıralama sonucu 56 plaka kodunu almıştır. Siirt hakkında hem Siirt Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Siirt otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

57 Nerenin Plakası?

57 plaka Sinop şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Sinop alfabetik sıralama sonucu 57 plaka kodunu almıştır. Sinop hakkında hem Sinop Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Sinop otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

58 Nerenin Plakası?

58 plaka Sivas şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Sivas alfabetik sıralama sonucu 58 plaka kodunu almıştır. Sivas hakkında hem Sivas Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Sivas otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

59 Nerenin Plakası?

59 plaka Tekirdağ şehrinin plakasıdır. Trakya Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Tekirdağ alfabetik sıralama sonucu 59 plaka kodunu almıştır. Tekirdağ hakkında hem Tekirdağ Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Tekirdağ otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

60 Nerenin Plakası?

60 plaka Tokat şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Tokat alfabetik sıralama sonucu 60 plaka kodunu almıştır. Tokat hakkında hem Tokat Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Tokat otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

61 Nerenin Plakası?

61 plaka Trabzon şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Trabzon alfabetik sıralama sonucu 61 plaka kodunu almıştır. Trabzon hakkında hem Trabzon Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Trabzon otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

62 Nerenin Plakası?

62 plaka Tunceli şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Tunceli alfabetik sıralama sonucu 62 plaka kodunu almıştır. Tunceli hakkında hem Tunceli Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Tunceli otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

63 Nerenin Plakası?

63 plaka Şanlıurfa şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Şanlıurfa alfabetik sıralama sonucu 63 plaka kodunu almıştır. Şanlıurfa hakkında hem Şanlıurfa Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Şanlıurfa otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

64 Nerenin Plakası?

64 plaka Uşak şehrinin plakasıdır. Ege Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Uşak alfabetik sıralama sonucu 64 plaka kodunu almıştır. Uşak hakkında hem Uşak Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Uşak otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

65 Nerenin Plakası?

65 plaka Van şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Van alfabetik sıralama sonucu 65 plaka kodunu almıştır. Van hakkında hem Van Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Van otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

66 Nerenin Plakası?

66 plaka Yozgat şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Yozgat alfabetik sıralama sonucu 66 plaka kodunu almıştır. Yozgat hakkında hem Yozgat Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Yozgat otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

67 Nerenin Plakası?

67 plaka Zonguldak şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Zonguldak sıralama sonucu il plaka kodlarından 67 numarasını almıştır. Zonguldak hakkında hem Zonguldak Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Zonguldak otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

68 Nerenin Plakası?

68 plaka Aksaray şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Aksaray sıralama sonucu 68 plaka kodunu almıştır. Aksaray hakkında hem Aksaray Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Aksaray otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

69 Nerenin Plakası?

69 plaka Bayburt şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bayburt sıralama sonucu il plaka kodlarından 69 numarasını almıştır. Bayburt hakkında hem Bayburt Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bayburt otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

70 Nerenin Plakası?

70 plaka Karaman şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Karaman sıralama sonucu 70 plaka kodunu almıştır. Karaman hakkında hem Karaman Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Karaman otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

71 Nerenin Plakası?

71 plaka Kırıkkale şehrinin plakasıdır. İç Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kırıkkale sıralama sonucu 71 plaka kodunu almıştır. Kırıkkale hakkında hem Kırıkkale Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kırıkkale otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

72 Nerenin Plakası?

72 plaka Batman şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Batman sıralama sonucu 72 plaka kodunu almıştır. Batman hakkında hem Batman Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Batman otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

73 Nerenin Plakası?

73 plaka Şırnak şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Şırnak sıralama sonucu 73 plaka kodunu almıştır. Şırnak hakkında hem Şırnak Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Şırnak otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

74 Nerenin Plakası?

74 plaka Bartın şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Bartın sıralama sonucu il plaka kodlarından 74 numarasını almıştır. Bartın hakkında hem Bartın Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Bartın otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

75 Nerenin Plakası?

75 plaka Ardahan şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Ardahan sıralama sonucu il plaka kodlarından 75 numarasını almıştır. Ardahan hakkında hem Ardahan Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Ardahan otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

76 Nerenin Plakası?

76 plaka Iğdır şehrinin plakasıdır. Doğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Iğdır sıralama sonucu 76 plaka kodunu almıştır. Iğdır hakkında hem Iğdır Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Iğdır otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

77 Nerenin Plakası?

77 plaka Yalova şehrinin plakasıdır. Marmara Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Yalova sıralama sonucu il plaka kodlarından 77 numarasını almıştır. Yalova hakkında hem Yalova Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Yalova otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

78 Nerenin Plakası?

78 plaka Karabük şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Karabük sıralama sonucu il plaka kodlarından 78 numarasını almıştır. Karabük hakkında hem Karabük Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Karabük otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

79 Nerenin Plakası?

79 plaka Kilis şehrinin plakasıdır. Güneydoğu Anadolu Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Kilis sıralama sonucu 79 plaka kodunu almıştır. Kilis hakkında hem Kilis Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Kilis otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

80 Nerenin Plakası?

80 plaka Osmaniye şehrinin plakasıdır. Akdeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Osmaniye sıralama sonucu il plaka kodlarından 80 numarasını almıştır. Osmaniye hakkında hem Osmaniye Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Osmaniye otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

81 Nerenin Plakası?

81 plaka Düzce şehrinin plakasıdır. Karadeniz Bölgesi sınırları içerisinde yer alan Düzce sıralama sonucu il plaka kodlarından 81 numarasını almıştır. Düzce hakkında hem Düzce Şehir Rehberi yazımızı okuyup, hem de Düzce otobüs bileti için tıklayabilirsiniz.

“Aradığın Bilet Burada!”

www.biletara.com

Visited 65 times, 1 visit(s) today

Last modified: 6 Ağustos 2021

Close